Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » Čestitke povodom Božića po gregorijanskom kalendaru

Čestitke povodom Božića po gregorijanskom kalendaru

bozicZvaničnici Srbije i muftija beogradski čestitali su Božić vernicima koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je Božić svim pripadnicima MUP-a koji ovaj praznik obeležavaju po gregorijanskom kalendaru.

“Svim pripadnicima MUP-a koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru čestitam ovaj najradosniji hrišćanski praznik. Želim Vam da praznične dane provedete u miru, radosti, sreći i blagostanju u krugu svoje porodice i prijatelja. Međusobnim uvažavanjem, poštovanjem i razumevanjem zajednički ćemo doprineti bezbednosti i sigurnosti našeg društva”, rekao je Stefanović.

I potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović čestitala je Božić i vernicima poželela da Badnje veče i Božić provedue u ljubavi i radosti sa svojim najmilijima.

“Neka praznik Hristovog rođenja unese mir u vaše domove i osnaži osećanja ljubavi, poštovanja i tolerancije prema bližnjima i susedima”, navela je Mihajlovićeva.

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković je u ime Skupštine i lično ime svim građanima koji slave Božić čestitala ovaj veliki hrišćanski praznik.

“Neka ovaj praznik donese još više razumevanja među ljudima, podstakne i osnaži vrline mira i solidarnosti u današnjem svetu velikih izazova, a u domove unese ljubav, zdravlje i porodičnu sreću”, poručila je Gojkovićeva.

I predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović poželeo je svim građanima koji slave da praznik provedu u zdravlju i radosti, okruženi svojim najmilijima.

“Neka nas Božić ispuni srećom i nadom, neka nam da snage da se izborimo sa izazovima koji su pred nama i neka nam donese mir, ljubav i poštovanje među ljudima”, naveo je Omerović.

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Beograda Siniša Mali. “U ime Grada Beograda i u svoje lično ime svim hrišćanskim vernicima koji danas proslavljaju Bednji dan, a sutra Božić želim da ove praznike provedu u miru, sa najbližima. Neka praznici u vaš dom unesu radost i blagostanje”, navodi se u čestitki gradonačelnika.

Muftija beogradski Mustafa Jusufspahić čestitao je katoličkim vernicima Božić.

“Povodom nastupajućeg velikog hrišćanskog praznika, u ime Mešihata srbijanskog Islamske zajednice Srbije, te u svoje lično ime, upućujem velikodostojnicima katoličke crkve i svim katoličkim vernicima u Republici Srbiji najiskrenije želje da praznik obeleže u radosti, miru i blagostanju”, navodi se u čestitki Jusufspahića.


Detaljnije: Čestitke povodom Božića po gregorijanskom kalendaru / Društvo – Belle Amie