Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » “COOPERATIEF IMI EUROPE” dolazi u Niš

“COOPERATIEF IMI EUROPE” dolazi u Niš

IMINiš dobija novog investitora. U gradskoj kući je potpisan Memorandum o razumevanju o otvaranju novog proizvodnog pogona holandske kompanije Cooperatief  IMI Europe. Potpis na Memorandum stavili su ministar privrede,  gradonačelnik Niša i generalni direktor holandske kompanije.
Holandska kompanija IMI , vodeći svetski dobavljač elektronskih dobara u oblasti auto-industrije, industrije i medicine dolazi u Nis. Memorandum o buducoj saradnji potpisan je u Gradskoj kuci. Potpisali  su ga ministar privrede  Goran Knežević, gradonačelnik Niša Darko Bulatović i generalni  direkotr Cooperatief  IMI Europe Eriko De Kandido.

Kompanija  “IMI”  posluje u okviru grupacije IMI, vodećeg svetskog dobavljača elektronskih dobara u oblasti autoindustrije, industrije, medicine. Proizvodne, prodajne i istraživačke ogranke imaju u Aziji, Evropi i Severnoj Americi,  13 fabrika u šest zemalja. Posle vise godina trazenja povoljnog trzista konacno su se odlucili za Nis.
Investicije, stvaranje povoljnijeg privrednog ambijenta i privredni razvoj Niša i okoline bile su najvaznije teme i razovora ministra Knezevica sa gradonacelnikom i gradskim vecnicima.

Ova vest “COOPERATIEF IMI EUROPE” dolazi u Niš je prvo objavljena na TV Zona Plus.


Detaljnije: “COOPERATIEF IMI EUROPE” dolazi u Niš / Društvo – TV Zona plus