Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » Humani niški muzičari organizuju “Stefanovo veče 2“

Humani niški muzičari organizuju “Stefanovo veče 2“

<!—->
U Domu vojske u Nišu se 10. maja održava humanitarno “Stefanovo veče 2“, na kome će muzičari iz našeg grada pokušati da nadmaše uspeh sa prvog koncerta organizovanog kako bi se sakupila sredstva za lečenje malenog Stefana Miladinovića.
„Taj koncert je nekako bio prelep, po meni, imao je sve što jedno interesantno veče treba da sadrži, razni muzički žanrovi su bili prisutni. Budući da malog Stefana uskoro očekuje odlazak u Nemačku i još jedna operacija, odlučili smo da skupimo još novčanih sredstava, koliko smo u mogućnosti, i poželimo mu srećan i brz oporavak, i da potpuno ozdravi“, rekao je muzičar Dejan Najdanović Najda za City radio.
Na humanitarnom koncertu “Stefanovo veče 2“ u sredu, 10. maja, u Domu Vojske od 20 sati nastupiće Gale Kerber, Penthouse Band, Najda, Neša Saita i Crne Mambe, Ansambl Groš, Vokalna grupa Constantine i Humanitarni bend kolege. Najda podseća da su na koncertu u decembru prikupili 309.000 dinara, i nada se da će ovoga puta taj iznos biti i veći.
„Terapije su skupe, i ovo što se sakupi su skromna sredstva. Ali, emitujemo našu pozitivnu energiju, i nadanja da je ovaj dečak zaslužio šansu da živi. Mlad je, dete je tek počelo da živi, da se formira. Prema informacijama koje imam od njegovih roditelja, lečenje ide dobro, Stefan se bolje oseća, terapije je prihvatio kako treba, prognoze su optimistične“, kaže Najda.
<!—->
Karte se i ovoga puta prodaju po ceni od 300 dinara, a na sledećim prodajnim mestima: u Energy Music Shop-u, Sunset Club-u, Saloon-u u Tvrđavi, Ministarstvo beer bar-u, Divinu, kao i na dan koncerta na biletarnici Doma vojske. Takođe, na samom koncertu svi koji žele moći će da ubace novac i u donatorsku kutiju.
Podsetimo, bolest od koje boluje maleni Stefan rabdomiosarkom je izuzetno retka vrsta malignog tumora mekih tkiva kod dece (četiri deteta obole na milion rođenih).
Detaljnije: Humani niški muzičari organizuju “Stefanovo veče 2“ / Društvo – Radio City