Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » Humanitarna licitacija na Keju za petogodišnjeg Davida

Humanitarna licitacija na Keju za petogodišnjeg Davida

<!—->
Humanitarna akcija „Licitiraj na keju“, u organizaciji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i „Studentske Asocijacije Nova“, održava se tradicionalno treću godinu za redom, u četvrtak, 27. aprila, od 20 sati do ponoći. Licitiraće se dresovi košarkašica Milice Dabović i Tamare Radočaj, kapica vaterpoliste Filipa Filipovića, opremu plivača Milorada Čavića i još puno toga.
<!—->
Ove godine sva prikupljena sredstva biće upućena Todorov Davidu iz Niša, koji ima 5 godina i boluje od cerebralne paralize. Da bi mu se pobošljalo zdravstveno stanje, potrebne su mu transplatacije matičnih ćelija u Beču, i nakon toga, rehabilitacije u Renoni, u Slovačkoj.
„Uvek gledamo da pomognemo nekome iz našeg grada, ipak je ovo lokalna akcija. Smatram i nadam se da ćemo uspeti da značajno doprinisemo priukpljanju sredstava za lečenje Davida, sa nekom realnom cifrom koja će imati udela. Do sada smo u proseku prikupljali oko 120.000 dinara, dakle, nije malo sakupiti oko 1.000 evra za samo 4 sata“, rekla je Anđela Jovanović, potpredsednica Studentskog parlamenta koja vodi licitaciju.
Anđela dodaje da je njihove dosadašnje licitacije u proseku posećivalo oko 300 ljudi, a ukoliko vremenski uslovi budu loši, licitacija se seli u zgradu Univerziteta.
Sav prilog od licitacije biće uplaćen na žiro račun broj: 160-445360-74.
Detaljnije: Humanitarna licitacija na Keju za petogodišnjeg Davida / Društvo – Radio City