Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » Humanost pobedila: Andrija ide na neophodnu operaciju

Humanost pobedila: Andrija ide na neophodnu operaciju

<!—->
Nakon široke akcije, kojoj su pravi zamajac dali mladi koji ovih dana protestuju u Nišu, akcijom svakodnevnog ubacivanja priloga u Banku dobročinstva Marine Adamović koliko juče se činilo da sav novac ipak neće biti sakupljen. Danas, poslednjeg dana za uplatu,  je ostatak od 400 000 dinara uplatio Centar za socijalni rad. Na taj način je sakupljeno svih 3,6 miliona neophodnih za Andrijinu operaciju.
Pomoć za Andriju je sakupljana preko humanitarne fondacije „Budi human“ na čiji je namenski račun za Andriju, do dana kada se saznalo da bi operacija mogla biti obavljena krajem aprila, stiglo oko 2 miliona donacija građana.
<!—->
Uprkos besparici, u zaista kratkom roku sakupljeno je preko milion dinara koliko je nedostajalo da bi ga lekar iz Španije operisao za neki dan, a samim tim mu poboljšao kvalitet života.
Andrija je rođen 2004. godine u Nišu, a do sada je imao čak šest operacija – tri operacije kičmenog stuba i tri vezane za dvanaestopalačno crevo. Ovaj mališan pravi je borac, veoma je uporan i voli da pobeđuje. Zato je i siguran da će uz pomoć dobrih ljudi uspeti da pobedi i ovaj put. Kako bi mu se stanje poboljšalo, Andriji je neophodna korekcija deformiteta kičme i ekspanzija grudnog koša pomoću posebnog implantanta.
<!—->
Pa poželimo Andriji, uspešnu operaciju i da se sa nje vrati nasmejan i raspoložen. Kako nam je poznato da je izvrstan šahista verujemo da će u ovoj životnoj partiji konačno matirati bolest.
Detaljnije: Humanost pobedila: Andrija ide na neophodnu operaciju / Društvo – Radio City