Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » “Otišao na miting SNS-a u Nišu da bi ukazao na probleme, zadobio povrede, sledi tužba“

“Otišao na miting SNS-a u Nišu da bi ukazao na probleme, zadobio povrede, sledi tužba“

<!—->
Krstić kaže da je svesno otišao na miting SNS-a 22.marta u hali „Čair“, kako bi na miran način ukazao na težak položaj građana ovog dela Srbije. Ističe da on lično „nije gladan“ i ne spori da je vlasnik menjačnice već da je želeo da ukaže na ono što vidi oko sebe, „ljude koji sve više odlaze u inostranstvo, težak materijalni položaj naših sugrađana.“„Ja nisam gladan ceo život se bavim sitnim biznisom, nije bilo nikakve egzibicije, želeo sam sam da ukažem na ono što vidim i čujem, da radnici nose pelene, ne mogu da gledam ljude oko sebe kako jedva preživljavaju.“, pojašnjava svoj gest Krstić. On kaže da je čekao nastup Vučića.„Kad je pitao (Vučić) okupljene na mitingu okupljene kako Vam je, tada mi se namestio, četiri puta sam uzviknuo gladni smo i pokazao pampers pelene, a onda su dvojica skočila na mene. Udarali su me kolenima, jedan od njih mi je zavrtao ruku, zglob, povredio i rame“, tvrdi Krstić, koji je pokazao medijima uverenje Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, u kome su konstatovane lake telesne povrede, zbog čega će podneti krivičnu prijavu protiv n.n. lica.
<!—->
Na pitanje otkud zna ja je reč o „Kobrama“ a ne o obezbeđenju, Krstić tvrdi „da je čuo komunikaciju dok su sedeli sa policajcima, i video drugog pripadnika Kobri, koji ga je izveo iz hale a zatim ušao u premijerov auto, i govorio vodi te ga da ga Vučić ne vidi“.Krstić dodaje da je kasnije predat niškoj policiji kojoj je dao izjavu i koja je prema njemu bila vrlo korektna.On ističe da se posle svega ne oseća bezbednim, jer su mu „pripadnici SNS-a slikali neovlašćeno menjačnicu“. Kaže i da je njegova slika, koja je osvanula u brojnim štampanim medijima i na raznim portalima, nastala sutradan pored štanda Vuka Jeremića u parku „Sveti Sava“ iako, ističe nije nikakav aktivista Jeremićevog tima, već simpatizer.
<!—->
Dodaje „da od tog dana trpi torturu od pojedinih medija sa nacionalnom frekvencijom, kao i od nekih štampanih medija, koji ga nijednom nisu pozvali kako bi izneo svoje viđenje događaja“.     Svoje članstvo u SNS-u objašnjava time da je njegov pokojni otac učlanio kompletnu porodici i radnike njegove firme „zbog spora oko poslovnog prostora sa jednim kineskim državljaninom, inače sestrićem kineskog ambasadora“. Naime, kako ističe „tada je njegov otac dobio uveravanja da će sud rešiti ovaj spor na najvišem nivou po pravdi, ali da mora da učlani što veći broj ljudi u SNS, jer je sve to moralo da ide do Vučićevog kabineta“. Krstić se ne seća tačno „kada ga je otac učlanio 2012. ili 2013. godine, ali dodaje da mu i dan danas stižu poruke ove stranke po automatizmu za razne mitinge i događaje, dodajući da ni sam ne zna zašto nije isčlanjen iz stranke“.On je najavio krivičnu prijavu protiv n.n. lica za lake telesne povrede.
<!—->
Detaljnije: “Otišao na miting SNS-a u Nišu da bi ukazao na probleme, zadobio povrede, sledi tužba“ / Društvo – Radio City