Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » Parking servis uredio centar Niša

Parking servis uredio centar Niša

Parking servis uredio centar Niša

Radnici JKP Parking servisa pomogli su svojim kolegama iz JKP Mediana u sređivanju centralnog dela grada, keja i niške Tvrđave. Ideja je potekla od zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura.

U pešačkoj zoni i na Trgu kralja Milana očišćeni su grafiti, sa uličnih svetiljki skinuti su brojni natpisi i oglasi kojima su bile oblepljene.

Duž šetališta na keju, kao i u amfiteatru kod spomenika Šabanu Barjamoviću natpisi su uklonjeni, okrečene žardinjere, prefarbani donji delovi bandera, a uređen je i park u blizini Gradske kuće.

parkingservis2

Posebno zalaganje i trud, kao i želja da šetalište izgleda lepše, vidni su kada je u pitanju uređenje prostora na keju Kola srpskih sestara, gde su prefarbani betonski delovi klupa kod spomenika Nadeždi Petrović, dotrajali drveni delovi za sedenje zamenjeni novim, a stari su revitalizovani farbanjem.

parkingservis3

Radnici Parking servisa potrudili su se i da niška Tvrđava bude lepša pa su prefarbali trafoe, očistili svetiljke, zamenili sijalice…

Po komentarima građana moglo se čuti da su zadovoljni kako je uređen centralni deo Niša, što potvrđuje da se trud isplatio. Sada centar Niša izgleda lepše i čistije.


Detaljnije: Parking servis uredio centar Niša / Društvo – Niške vesti