Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » Pomozimo mladoj mami da se vrati svojoj bebi

Pomozimo mladoj mami da se vrati svojoj bebi

<!—->
Povodom toga, Udruženje građana Balkanrock iz Niša, u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom, organizuje veliki humanitarni koncert pomoći ovoj mladoj majci heroju. Koncert je zakazan za 20. maj u dvorištu Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini, a nastupiće puno sjajnih rock sastava.
ABS https://www.facebook.com/abs.rockband, Bunker https://www.facebook.com/Bunker-1721949291382592/, Opposite Way https://www.facebook.com/OppositeWayRock/, Dok7 https://www.facebook.com/Dok7punx/.
Ulaz na koncert je 200 dinara, a ko želi, može i više donirati. Kutija za priloge biće postavljena na ulazu u koncertni prostor.Iste večeri se održava i manifestacija Noć Muzeja, te vas pozivamo da obiđete i rock izložbu koju smo pripremili za vas. Info na http://www.nocmuzeja.rs/2017/Humanitarna-izlozba-Niska-rok-scena-sezdesetih.Spasavanje zivota ove mlade majke u ovom trenutku u potpunosti zavisi od naših donacija. Iznos od 50.000 evra će biti dovoljan da se pokriju početni medicinski troškovi lečenja i transport, međutim, sa cenom operacije presađivanja koštane srži u inostranstvu iznos može dostići i sumu od 150.000 evra.Pored borbe za život, Miljana se bori i sa vremenom koje je od krucijalne važnosti. Mole se svi ljudi, koji su u mogućnosti, da pomognu ovoj mladoj ženi u njenoj borbi, kako bi se što pre vratila svojoj bebi i porodici!Sve informacije o dinarskim i deviznim računima imate na sajtu: http://www.pomozimo-miljani.com/. Koncert pomažu: Studentski Kulturni Centar Niš, Sportsko Udruzenje Tvrdjava, FatCat Studio.
Detaljnije: Pomozimo mladoj mami da se vrati svojoj bebi / Društvo – Radio City