Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » RADOVI NA KORIDORU 10 PRI KRAJU

RADOVI NA KORIDORU 10 PRI KRAJU

ZA SAJT SLIKA.mpg_snapshot_00.00_[2016.08.26_20.02.32]Deonica Pirot istok-Dimitrovgrad biće završena do kraja septembra, do nove godine autoputem od Crvene reke do granice sa Bugarskom, najavio je za radio televiziju Caribrod šef projekta istok Koridora Srbije Dušan Mijuk. Gledamo prilog kolega iz Dimitrovgrada.

Kao što je Radio televizija Caribrod već objavila, bugarska kompanija Trejs počela je postavljanje završnog sloja asfalta. Naša ekipa posetila je gradilište koridora 10 kod Vojnegovca.

Završni radovi na deonici Pirot istok – Dimitrovgrad počeli su u subotu. Bugarska kompanija Trejs sa svojim podizvođačima uveliko radi na postavljanju završnog, habajućeg sloja asfalta. Šef projekta istok na koridoru 10 Dušan Mijuk ističe da je SMA asfalt, koji se postavlja u voznoj i preticajnoj traci superioran u odnosu na standarndne asfaltne mešavine.

Radovi na 14,3 kilometara dugoj deonici od Poljske Ržane do Beleša privode se kraju. Biće to prva kompletno završena donica na istočnom kraku koridora 10.

Do kraja godine planiran je i završetak većeg dela paralelnog nekomercijalnog puta od Pirota do Bele Palanke, dok će prema rečima Mijuka, preostale deonice: od tunela Bancarevo do Crvene reke i od Staničenja do novog tunela Sarlah kod Pirota biti puštene u saobraćaj tokom naredne godine.

Ova vest RADOVI NA KORIDORU 10 PRI KRAJU je prvo objavljena na TV Zona Plus.


Detaljnije: RADOVI NA KORIDORU 10 PRI KRAJU / Društvo – TV Zona plus