Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » UBISTVO U NIŠKOJ BANJI: Preminuo recepcionar vile DND

UBISTVO U NIŠKOJ BANJI: Preminuo recepcionar vile DND

Dejan Jovanović (42) recepcionar u vili “DND“ u Niškoj Banji, koji je zbog povrede glave pucnjem iz pištolja bio u komi od 5. novembra, kada je ubijen vlasnik vile Dejan Dejančić (51), preminuo je jutros na niškoj Klinici za neurohirurgiju, potvrđeno je Televiziji Zona plus.

Prema prvim nalazima istrage, sumnjalo se da je upravo on ubio gazdu, a zatim pucao sebi u glavu. Svedok svega je, kako se najpre mislilo, bila sobarica, a spekulisalo se da je ljubomora zbog te sobarice bila motiv zločina.

Medjutim, dalja istraga dovela je do totalnog obrta – krajem decembra je uhapšena sobarica M.D. (27) zbog sumnje da je izvršila ubistvo vlasnika vile i pokušaj ubistva recepcionara i to u saizvršilaštvu, što znači da se sumnja da je imala i saučesnika.

Sumnju na nju bacili su biološki tragovi pronađeni na pištolju kojim je zločin izvršen, a odmah su se u medijima pojavile spekulacije da je motiv zapravo pljačka.

Sobarica je pred istražnim organima negirala zločin i ostala pri svojim tvrdnjama da je recepcioanr pucao na gazdu, a zatim sebi u glavu.


Detaljnije: UBISTVO U NIŠKOJ BANJI: Preminuo recepcionar vile DND / Društvo – TV Zona plus