Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » Una Dimitrijević druga na Malti

Una Dimitrijević druga na Malti

Una DimitrijevicNišlijka Una Dimitrijević osvojila je drugu nagradu na prestižnom međunarodnom muzičkom takmičenju za mlade pevače „Eurostar“ koje se svake godine održava na Malti. U veoma jakoj konkurenciji od preko 100 takmičara u 7 kategorija naša 12-ogodišnja sugrađanka bila je daleko ispred ostalih učesnika.

Kao jedina predstavnica Srbije, Una je pevala naslovnu numeru iz poslednjeg filma iz serijala o Džejms Bondu, koju u originalu izvodi Sem Smit, a publika ju je ispratila ovacijama.

Una Dimitrijevic sa zirijem

Una Dimitrijevic sa žirijem

Inače, učešće na ovako prestižnom festivalu, Uni Dimitrijević je donelo prvo mesto koje je decembra osvojila na „Riga simfoni“ u Letoniji.

„Mnogo sam zadovoljna što sam učestvovala na festivalu. Ovo je velika čast za mene i dokaz da se trud isplati. Još mi je draže što sam bila jedina predstavnica Srbije i što sam dobila pozive za festivale u Poljskoj i Rumuniji i za čak 2 u Bugarskoj, u Velikom Trnovu i Varni” kaže Una Dimitrijević.

Međunarodni festival „Eurostar“ održava se u La Valeti od 19. do 24. aprila, a cilj organizatora je da predstave i podrže najtalentovanije vokalne umetnike iz čitave Evrope.

 


Detaljnije: Una Dimitrijević druga na Malti / Društvo – Belle Amie