Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » Uspešno licitirano na Keju za lečenje malog Davida

Uspešno licitirano na Keju za lečenje malog Davida

<!—->
Prisutni su se tokom 4 sata na keju pored Nišave zabavljali, uživali i nadmetali oko brojnih stvari i predmeta, među kojima su najvredniji bili dresovi i oprema naših poznatih sportista. Najlicitiraniji predmet bio je dres proslavljenog fudbalera iz Niša Andrije Živkovića, kog se srećni kupac domogao za 20.500 dinara.
„Postigli smo zaista veliki uspeh na ovogodišnjoj akciji. Iskreno smo iznenađeni odzivom Nišlija, ali i sportista koji su nam poslali svoje predmete, mada su se licitirale i knjige iz biblioteka i knjižara, razni vaučeri. Dres Živkovića je najlicitiranija stvar ikada, a kupac će je pokloniti malom Davidu, jer je on njegov vatreni fan. Odlično su se prodale naočare Milorada Čavića, njegova kapa, dres Milice Dabović“, rekla je Anica Marinković ispred “Studentske organizacija Nova“.
Svoje utiske nakon licitacije sa nama su podelili pojedini srećni kupci.
<!—->
„Pre svega je humanitarni karakter u pitanju. Moju kolekciju suvenira upotpuniće kapica meni dragog vaterpoliste Živka Gocića koju sam kupio za 5.000 dinara. Eto, spojio sam i lepo i korisno“, kaže jedan kolekcionar.
„Kupio sam boksersku rukavicu našeg proslavljenog sportiste Stevana Živkovića, šampiona Evrope i vice šampiona sveta. Naravno, ova humanitarna akcija je od velikog značaja i za malog Davida koji će dobiti pomoć“, objašnjava mladić.
<!—->
Novac prikupljen na trećoj licitaciji, koja je bila gotovo duplo uspešnija od prethodnih, organizovali su Studentski parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i “Studentska Asocijacija Nova“.
Sav prilog od licitacije biće uplaćen na žiro račun broj 160-445360-74, za Davida iz Niša, koji ima 5 godina i boluje od cerebralne paralize.
Da bi mu se pobošljalo zdravstveno stanje, potrebne su mu transplatacije matičnih ćelija u Beču, i nakon toga, rehabilitacije u Slovačkoj.
Podsetimo, na humanitarnim licitacijama organizovanim prošle i pretprošle godine prikupljeno je u proseku 120.000 dinara.
Detaljnije: Uspešno licitirano na Keju za lečenje malog Davida / Društvo – Radio City