Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » Večeras na protestima “dodela diploma“

Večeras na protestima “dodela diploma“

<!—->
Posle pauze zbog uskršnjih praznika sinoć su nastavljeni protesti mladih i starijih sugrađana „protiv diktature“. Za večeras uz uobičajenu šetnju, na kraju skupa, ispred „Gradske kuće“ u ulici 7. juli, biće održana „svečana dodela diploma“.Na zvaničnoj FB stranici „Protiv diktature Niš“ postavljena su sledeća pitanja: „Da li vas mrzi da učite i idete na fakultet? Da li uporno padate jedan ispit? Da li vas ne poštuju na poslu jer nemate visoko obrazovanje? Da li ste prešli starosnu granicu za upisivanje fakulteta? Da li mislite da je i vašem kućnom ljubimcu potrebna diploma?“„Ne brinite mi imamo rešenje za vas!“
<!—->
„Nakon šetnje ispred Gradske kuće biće održana dodela diploma, ukoliko stignete prvi, drugu dobijate gratis“, stoji na zvaničnoj FB stranici „Protiv diktature Niš“.Inače, na sinoćnjim protestima upućen je niz zamerki na račun gradskog rukovodstva i gradonačelnika Niša, a tokom čitave šetnje dominirao je transparent „Da li su i tebi smanjili penziju Bulatoviću“.
<!—->
I na jučerašnjem protestu nije bilo nikakavih incidenata, a kao i od početka protesta, bilo je primetno prisustvo policajaca u civilu.Večerašnji protesti zakazani su za 18 sati, a okupljanje je na Trgu Kralja Milana.
Detaljnije: Večeras na protestima “dodela diploma“ / Društvo – Radio City