Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Društvo » [VIDEO] Najveća maturska žurka u Srbiji

[VIDEO] Najveća maturska žurka u Srbiji

maturska zurka (2)Više od pet hiljada maturanata osnovnih i srednjih škola Gradske opštine Medijana, ali i iz celog Niša obeležilo je kraj školske godine šetnjom kroz grad i velikom Medijana matura party u parku Sveti Sava.

Gradska opština Medijana odlučila je da za sve mlade ljude koji su na pragu novog poglavlja svog života, upisa u srednju školu, odnosno na fakultet, priredi nezaboravno druženje. U tome su pomogli učenici, maturanti osnovnih i srednjih škola, dajući ideje i iznoseći svoje želje za taj dan.

maturska zurka (1)Žurka je počela okupljanjem maturanata na Trgu kralja Milana gde su im podeljene svetleće narukvice, balone i pištaljke. U 20 sati vesela povorka mladosti koju je animirao MC Boki krenula je Voždovom ulicom do Crvenog pevca, zatim levo kroz ulicu Vojvode Mišića do Bulevara Nemanjića, Bulevarom Nemanjića do parka Sveti Sava. Nišlije su pozdraviljale maturante na putu ka parku Svetog Save i slikale veselu kolonu čije je dobro raspoloženje postajalo sve bolje sa svakim korakom i taktom muzike.

U parku Sveti Sava žurka se nastavila uz DJ Marka Španca i DJ Džerija sve do ponoći, kada su se, po želji maturanata, oglasili i tubači.

Ova žurka je poklon Gradske opštine Medijana malim i velikim maturantima Niša.

V. P.

 


Detaljnije: [VIDEO] Najveća maturska žurka u Srbiji / Društvo – Belle Amie