Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Ekonomija » H&M u Nišu najveći u zemlji

H&M u Nišu najveći u zemlji

H&M u Nišu najveći u zemlji

Prva prodavnica kompanije H&M u Nišu biće otvorena u četvrtak 25. avgusta u 11 časova, na Trgu kralja Milana 2. Prvih 100 posetilaca dobiće vaučere za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara, dok će tokom dana svi kupci na kasi moći da ostvare 20 odsto popusta na omiljeni artikal.

„Prodavnica u Nišu biće ujedno i najveća u Srbiji i prostiraće se na prostoru od 2.615 kvadratnih metara“, kažu u ovoj kompaniji.

U bogatoj ponudi naći će se raznovrstan asortiman ženske i muške odeće, kao i kolekcije za tinejdžere, decu i bebe. U prodaji će biti komadi iz dobro poznatih kolekcija poput Everyday, Modern Classic, L.O.G.G., Men, Basic, Divided, Sport, Denim, Underwear, Accessories.

H&M, poznat po modi i kvalitetu po najpovoljnijoj ceni na održiv način, posluje u Srbiji od 2013. godine. Trenutno ima osam prodavnica u pet gradova – tri u Beogradu, dve u Novom Sadu, i po jednu u Pančevu, Zrenjaninu i Subotici. Kompanija nudi širok spektar garderobe, zajedno sa najnovijim trendovima i pruža inspiraciju posetiocima da sami kreiraju sopstveni stil.


Detaljnije: H&M u Nišu najveći u zemlji / Ekonomija – Niške vesti