Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Ekonomija » IZ Niša letovi za Memingen i Ajndhoven

IZ Niša letovi za Memingen i Ajndhoven

Viz Er (3)Viz Er od danas iz Niša leti i do Memingena i Ajndhovena. Kapaciteti dolaznih i odlaznih letova popunjeni sa sa više od 90 odsto. Direktor aerodroma Vladica Đurđanović očekuje da će ova dva nova leta doneti 30.000 novih putnika do kraja godine. Sa najavljenim linijama Rajan Era niška vazdušna luka imaće u ponudi ukupno devet destinacija.
Iako se za nove letove znalo tek mesec dana unazad, interesovanje je veliko a karte gotovo rasprodate. Sa aerodroma “Konstantin Veliki” lete Nišlije, ali i putnici iz drugih srpskih gradova i susednih zemalja. Procene su da će do kraja ove godine kroz Niš proći oko 125.000 putnika, a 2018. čak milion.

Neverne Tome mogu videti da na niškom aerodromu ima putnika, a biće ih sve više, kaže Đurđanović.

Viz Er (4)Gradsko rukovodstvo očekuje da će veze uspostavljeni letovi sa niškog aerodroma doprineti razvoju čitavog kraja. Gradonačelnik Darko Bulatović kaže da ovim počinje novi život aerodroma u punom kapacitetu.

Viz Er (5)Uskoro kreću i nove linije iz Niša. Viz Er od 20. avgusta leti ka Dortmundu. Rajan Er od 4. septembra otvara liniju ka Berlinu, a od oktobra i linije ka Bratislavi, Dizeldorfu i Milanu. Gradonačelnik Bulatović kaže da sledeće godine ni dinar iz budžeta neće morati da se daje za funkcionisanje aerodroma.
Viz Er (2)Nije sve proteklo bez problema. Radomir Mitrović i njegova supruga propustili su let za Memingen, jer im, kako tvrde, na karti kao vreme polaska stoji 10,55, avion je poleteo sat ranije a prevoznik ih o promeni vremena leta nije obavestio.

Ova vest IZ Niša letovi za Memingen i Ajndhoven je prvo objavljena na TV Zona Plus.


Detaljnije: IZ Niša letovi za Memingen i Ajndhoven / Ekonomija – TV Zona plus