Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Ekonomija » Rukovodstvo Niša u poseti kompaniji A.D. “INSA”

Rukovodstvo Niša u poseti kompaniji A.D. “INSA”

insaRukovodstvo Grada Niša posetilo je danas, na poziv A.D. „INSA“ iz Zemuna, kompaniju osnovanu davne 1950. godine kao fabrika satova, da bi danas postala značajan proizvođač satova i satnih mehanizama, merila tečnosti i gasa, komponenti za vojnu industriju, kao i mnogih drugih proizvoda iz domena merne tehnike i precizne mehanike.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i zamenik gradonačelnika Miloš Banđur na licu mesta su se uverili da stručan i inventivan kadar Inse u svakom momentu udovoljava visokim zahtevima tržišta i da proizvode širok spektar proizvoda visokog kvaliteta, koji su izgrađeni prema najvišim standardima.

Za naš grad posebno je značajno to što dve niške firme usko sarađuju sa Insom, na taj način što unazad nekoliko godina ispručuju Insi komponente štampane ploče koje se ugrađuju u finalni proizvod, koji je kompletno napravljen na tržištu naše zemlje i kao srpski plasira se dalje.

Grad Niš ponosan je što u Nišu posluju firme koje rade u skladu sa najvišim standardima i koje daju značajan doprinos plasiranju srpskih proizvoda na tržišta širom Evrope i sveta. Ova poseta od izuzetnog je značaja za dalji razvoj i unapređenje privrede u našem gradu .


Detaljnije: Rukovodstvo Niša u poseti kompaniji A.D. “INSA” / Ekonomija – Belle Amie