Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Ekonomija » Sajam preduzetništva NIŠSPRED 2017 u hali Čair

Sajam preduzetništva NIŠSPRED 2017 u hali Čair

<!—->
Organizacioni odbor Sajma preduzetništva NIŠSPRED 2017. Poslao je na adrese privrednika i preduzetnika Niša i šire okoline, više od 5 000 pozivnih pisama za učešće u izložbenom delu sajamske manifestacije, saopštavaju iz Gradske opštine Pantelej.
Istovremeno, oni podsećaju da je NIŠSPRED 2017. orijentisan na mikro, mala i srednja preduzeća, preduzetničke i zanatske radnje, i sve one, koji po svojoj privredno-ekonomskoj snazi, nisu u mogućnosti da učestvuju na sajmovima okupiranim velikim privrednim subjektima i krupnim kapitalom.
Gradska opština Pantelej prihvatila se uloge domaćina, vodeći se idejom da privrednicima iz Niša i okoline, pruži mogućnost širenja poslovnog prostora, otvaranja novih tržišta i ostvarenja novih kontakata.
Grad Niš, pokrovitelj sajma, omogućio je održavanje sajma u hali Sportskog centra Čair, od četvrtka 25. do subote 27.maja. Time je privrednicima iz Niša i okoline omogućeno učešće na sajmu, bez troškova puta i smeštaja, što ume biti izuzetan teret kod učešća na sajmovima u drugim sredinama.
Organizacioni odbor pozvao je privrednike da pravovremenom prijavom i rezervacijom izlagačkog prostora iskoriste povoljnu politiku cena, dodatno poboljšanom produženjem roka uplate sa popustom od 20% do 28.aprila. Osoblje angažovano na komunikaciji sa izlagačima, biće dostupno svim danima, izuzev ponedeljka 1. maja. 
Svi zainteresovani mogu prisustvovati prezentaciji Sajma u petak 28. aprila od 13 sati, u prostorijama Gradske opštine Pantelej.
Detaljnije: Sajam preduzetništva NIŠSPRED 2017 u hali Čair / Ekonomija – Radio City