Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » 03.06.2017.године РУКОВОДСТВО ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА ПОСЕТИЛО ПЕНЗИОНЕРЕ НА ЛЕТОВАЊУ

03.06.2017.године РУКОВОДСТВО ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА ПОСЕТИЛО ПЕНЗИОНЕРЕ НА ЛЕТОВАЊУ

Градска општина Медијана организовала је летовање  за 200 пензионера са своје територије на Грчком острву Евиа у месту Пефки у периоду од 27.маја до 6. јуна.  Председник општине Милан Крстић и његов заменик Срђан Петровић одржали су обећање и посетили наше суграђане на летовању.

Само пар дана било је довољно да се сви упознају и лепо организују. После кише која их је испратила на пут из Ниша, у Грчкој их је дочекало лепо време, па је одмор, како сами кажу, у потпуности испунио њихова очекивања.

Задовољни смо смештајем и организацијом, као и бригом људи из општине и агенције, кажу пензионери и питају да ли ће и следеће године бити поново прилике за ново летовање.

„Желели смо да нашим суграђанима који су дошли у неке лепе године, а на жалост имају мале пензије и углавном нису у могућности да сами себи плате летовање, поклонимо одмор у друштву њима блиских и сродних људи по годинама и размишљању“, рекао је председник ГО Медијана Милан Крстић. Он је овом приликом најавио да ће Градска општина Медијана наставити бригу о старима и приредити им још много лепих ствари.

Услов за овај пут био је да пензионер живи на територији ГО Медијана, да му пензија не прелази износ од 23 700 динара и да има важећи пасош.

Општина је покрила трошкове пута и смештаја, а пензионери исхране.

 

 

 

 

 

The post 03.06.2017.године РУКОВОДСТВО ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА ПОСЕТИЛО ПЕНЗИОНЕРЕ НА ЛЕТОВАЊУ appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: 03.06.2017.године РУКОВОДСТВО ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА ПОСЕТИЛО ПЕНЗИОНЕРЕ НА ЛЕТОВАЊУ / Opština Medijana