Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » 07.07.2017. ТРЕЋА ГРУПА УЧЕНИКА ОТПУТОВАЛА НА ЛЕТОВАЊЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА

07.07.2017. ТРЕЋА ГРУПА УЧЕНИКА ОТПУТОВАЛА НА ЛЕТОВАЊЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА

„Доситеј“ на летовању, „Таса“ се вратио

 

Трећа група ученика, њих 40-оро из нишке Основне школе „Доситеј Обрадовић“ отпутовала је на бесплатно летовање, у Грчку, у организацији Градске општине Медијана. Пуни очекивања пред полазак изразили су наду да ће летовање са школским друговима бити интересантније и опуштеније од одмора са родитељима. Награду су заслужили добрим оценама и примерним владањем.

 

ОФФ: РОДИТЕЉИ И ДЕЦА, ОШ ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ

 

Наставници подржавају одлуку Градске општине Медијана да награђивањем ученика подстакне код њих жељу за учењем и такмичењем, јер их на мору, осим грчких посластица очекују и игре на песку.

 

ОФФ: КАТАРИНА МАНИЋ, ПРОФЕСОРКА ОШ ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ

 

Пожелевши им удобно путовање и одмор на пут их је испратио и председник највеће нишке општине Милан Крстић. У разговору са њима и родитељима први човек нишке Медијане се интересовао да ли деца први пут иду на море и шта очекују од летовања.

 

А тек дан касније са наградног путовања вратили су се ученици Основне школе „Учитељ Таса“. Задовољни су, јер су упознали навике и обичаје другог народа,  и другове које су сретали у школи, али нису имали времена за њих током школске године.

 

ОФФ: РОДИТЕЉИ И ДЕЦА, ОШ УЧИТЕЉ ТАСА

 

По договору, летовање је било под будним оком професорки, које имају само речи хвале за ученике и организацију летовања.

 

ОФФ: СВЕТЛАНА МЕДАР, ПРОФЕСОРКА ОШ УЧИТЕЉ ТАСА

 

Бесплатно летовање за ученике основних школа са територије Градске општине Медијана организовано је за 400 најбољих ђакa из укупно 10 основних школа колико их има на територији највеће нишке општине. Како је и планирано они проводе по осам дана у Олимпик Бичу у Грчкој у организацији и о трошку општине, у периоду од 22.јуна до 31.августа. За све ученике обезбеђен је смештај на бази полупансиона у хотелу Катарина. Деца одмарају преко нишке Агенције „Еуротурс“, која је на јавној набавци добила организацију летовања. Први су награду искористили ученици ОШ „Свети Сава“. Они су се препуни сјајних утисака већ вратили са летовања. Редослед школа одређен је жребом, па би последња група основаца пут Грчке требало да крене и врати се крајем августа.

 

The post 07.07.2017. ТРЕЋА ГРУПА УЧЕНИКА ОТПУТОВАЛА НА ЛЕТОВАЊЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: 07.07.2017. ТРЕЋА ГРУПА УЧЕНИКА ОТПУТОВАЛА НА ЛЕТОВАЊЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА / Opština Medijana