Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » 15.06.2017. У ОШ „СВЕТИ САВА“ ОДРЖАН САСТАНАК СА РОДИТЕЉИМА ДЕЦЕ КОЈА ПРВА ПОЛАЗЕ НА ЛЕТОВАЊЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА

15.06.2017. У ОШ „СВЕТИ САВА“ ОДРЖАН САСТАНАК СА РОДИТЕЉИМА ДЕЦЕ КОЈА ПРВА ПОЛАЗЕ НА ЛЕТОВАЊЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА

22.јуна почиње летовање за ученике основних школа са територије Градске општине Медијана. 400 најбољих ученика из укупно 10 основних школа колико их има на територији ГО Медијана провешће по осам дана у Олимпик Бичу у Грчкој у организацији и о трошку општине.

Први на летовање крећу ученици ОШ „Свети Сава“. За њих и осталу децу обезбеђен је смештај на бази полупансиона у хотелу Катарина.

Деца су пресрећна што иду на летовање са својим вршњацима и, први пут, без родитеља. То не значи да ћемо бити непослушни, кажу и додају да ће оправдати поверење родитеља, наставника и општине .

Председник ГО Медијана Милан Крстић присуствовао је родитељском састанку и одговарао на питања родитеља.

Брига родитеља је разумљива. Реч је о релативно малој деци, али смо ми водили рачуна о свему како би им летовање протекло у најбољем реду, рекао је Крстић. Деца иду у пратњи две учитељице из школе,а имаће и аниматора .

Председник ГО Медијана Милан Крстић поћиће са првом групом деце и лично се уверити да је све што је договорено са агенцијом „Еуротурс“, која је на јавној набавци добила организацију летовања за децу , и испуњено.

The post 15.06.2017. У ОШ „СВЕТИ САВА“ ОДРЖАН САСТАНАК СА РОДИТЕЉИМА ДЕЦЕ КОЈА ПРВА ПОЛАЗЕ НА ЛЕТОВАЊЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: 15.06.2017. У ОШ „СВЕТИ САВА“ ОДРЖАН САСТАНАК СА РОДИТЕЉИМА ДЕЦЕ КОЈА ПРВА ПОЛАЗЕ НА ЛЕТОВАЊЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА / Opština Medijana