Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » 29.06.2017. ВРАТИЛА СЕ ПРВА ГРУПА УЧЕНИКА СА ЛЕТОВАЊА У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА

29.06.2017. ВРАТИЛА СЕ ПРВА ГРУПА УЧЕНИКА СА ЛЕТОВАЊА У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА

Све сјајно – од хране до игара на песку!

 

Све је било сјајно – од хране до игара на песку! Ово су речи нишких основаца који су у четвртак увече допутовали из Грчке. Наиме, прва група од 40 – оро ученика, из Основне школе „Свети Сава“ вратила се са бесплатног летовања које је за њих организовала Градска општина Медијана. Деца су препуна предивних утисака са одмора, где су се од 22. јуна дружили, уживали у чарима мора, али и играма уз помоћ аниматора. Храна је била укусна, време дивно, смештај још бољи. Стекли су нове другаре. Посебну драж летовању имали су су играма на песку и дружењу са аниматором. Родитељи ће кажу о томе како су се деца провела, тек разговарати. Тврде међутим да су са југа стизале само добре вести.

Речи захвалности за поклон летовање, од којих су неки први пут видели море имају сви путници. На пут су пре недељу дана са својим ђацима пошле и учитељице, како би све протекло у најбољем реду. По речима Јасмине Поповић Голубовић, једне од њих, деца су обећала да ће бити послушна и то испунила. Трудиће се каже да им ђаци увек буду добри, како би и наредне године заслужили одмор после напорних часова и учења.

У међувремену, пут грчких плажа на летовање је кренула друга група 40-оро основаца, ученика Основне школе „Учитељ Таса“, и то у пратњи две наставнице. И њих је на пут испратио председник Градске општине Медијана Милан Крстић, пожелевши им пријатан одмор далеко од врелог нишког асфалта.

Бесплатно летовање за ученике основних школа са територије Градске општине Медијана организовано је за 400 најбољих ђака, из укупно 10 основних школа, колико их има на територији ГО Медијана. Како је и планирано они проводе по осам дана у Олимпик Бичу у Грчкој у организацији и о трошку општине и то у периоду од 22.јуна до 31.августа.

За све ученике обезбеђен је смештај на бази полупансиона у хотелу Катарина. Деца бораве у Грчкој преко нишке Агенције „Еуротурс“, која је на јавној набавци добила организацију летовања. Редослед летовања ученика одређен је жребом.

 

 

 

The post 29.06.2017. ВРАТИЛА СЕ ПРВА ГРУПА УЧЕНИКА СА ЛЕТОВАЊА У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: 29.06.2017. ВРАТИЛА СЕ ПРВА ГРУПА УЧЕНИКА СА ЛЕТОВАЊА У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО МЕДИЈАНА / Opština Medijana