Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » 30.05.2017НАЈВЕЋА МАТУРАНТСКА ЖУРКА У СРБИЈИ -МЕДИЈАНА МАТУРА PARTY

30.05.2017НАЈВЕЋА МАТУРАНТСКА ЖУРКА У СРБИЈИ -МЕДИЈАНА МАТУРА PARTY

Више од пет хиљада матураната основних и средњих школа  Градске општине Медијана, али и из целог Ниша обележило је крај школске године шетњом кроз град и великом Медијана матура TDI party у парку Свети Сава.

 

Градска општина Медијана одлучила је да за све младе људе који су на прагу новог поглавља свог живота-уписа у средњу школу, односно на факултет- приреди незаборавно дружење. У томе су помогли ученици –матуранти основних и средњих школа, дајући идеје и износећи своје жеље за тај дан.

Журка је почела окупљањем матураната на Тргу краља Милана где су им подељене  светлеће наруквице, балоне и пиштаљке. У 20.00 сати весела поворка младости коју је анимираоMC Boki  кренула је  Вождовом улицом до Црвеног певца, затим лево кроз улицу Војводе Мишића до Булевара Немањића, Булеваром Немањића до парка Свети Сава. Нишлије су поздравиљале матуранте на путу ка парку Светог Саве и сликале веселу колону чије је добро расположење постајало све боље са сваким кораком и  тактом музике.

У парку Свети Сава журка се наставила уз  DJ MarkaŠpanca и DJ Džeriја све до поноћи, када су се, по жељи матураната, огласили и тубачи.

Ова журка је поклон Градске општине Медијана малим и великим матурантима Ниша.

 

 

 

The post 30.05.2017НАЈВЕЋА МАТУРАНТСКА ЖУРКА У СРБИЈИ -МЕДИЈАНА МАТУРА PARTY appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: 30.05.2017НАЈВЕЋА МАТУРАНТСКА ЖУРКА У СРБИЈИ -МЕДИЈАНА МАТУРА PARTY / Opština Medijana