Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » МЕДИЈАНА МАТУРА PARTY 30.05.2017.

МЕДИЈАНА МАТУРА PARTY 30.05.2017.

Градска општина Медијана 30.маја 2017.године организује велику Медијана матура party, дружење малих и великих матураната.

 

Градска општина Медијана одлучила је да за све младе људе који су на прагу новог поглавља свог живота-уписа у средњу школу, односно на факултет- приреди незаборавно дружење. У томе су помогли ученици –матуранти основних и средњих школа, дајући идеје и износећи своје жеље за тај дан.

Ми смо их пажљиво саслушали и потрудили се да им испунимо све што је могло да се испуни. Њих позивамо да дођу, понесу добро расположење и лудо се проведу, рекао је председник ГО Медијана Милан Крстић.

А журка почиње окупљањем матураната у уторак 30.маја  у 19.30 сати на Тргу краља Милана где ће добити светлеће наруквице, балоне и пиштаљке. У 20.00 сати весела поворка младости коју ће анимирати  MC Boki  кренуће Вождовом улицом до Црвеног певца, затим лево кроз улицу Војводе Мишића до Булевара Немањића, Булеваром Немањића до парка Свети Сава односно до кружног тока са Сремском улицом где ће ући у парк и наставити дружење уз  DJ Marka Španca и DJ Džeriја. У поноћ за крај Медијана матура TDI party , по жељи матураната, огласиће се и тубачи.

Интересовање матураната са територије Градске општине Медијана, али и из целог града је велико. Сви су добродошли. Ова журка је поклон Градске општине Медијана малим и великим матурантима Ниша.

The post МЕДИЈАНА МАТУРА PARTY 30.05.2017. appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: МЕДИЈАНА МАТУРА PARTY 30.05.2017. / Opština Medijana