Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » Пензионери са подручја Градске општине Медијана путују на бесплатно летовање у Грчку

Пензионери са подручја Градске општине Медијана путују на бесплатно летовање у Грчку

Одмор на мору о трошку општине

Пензионери са подручја Градске општине Медијана, њих 200, путоваће ове године на летовање у Грчку, о трошку ове општине. Услов је да њихова пензија не прелази износ од 23.700 динара и да искључиво имају пребивалиште на подручју Градске општине Медијана.

О условима путовања са представницима пензионерских удружења у Нишу разговарао је председник Градске општине Медијана, Милан Крстић.

-Идеја је да на ово летовање иду пензионери који никада нису имали прилику да виде море и уживају, јер су то својим радом и пожртвовањем за децу, унуке и уопште друштво заслужили – рекао је Крстић и додао: – Овом акцијом настављамо бригу о нашој старијој генерацији. Организовали смо прошле године бесплатне излете за пензионере до бања по њиховом избору,  у току је школа компјутера такође на захтев суграђана који желе да се едукују и наставићемо да испуњавамо захтеве грађана у оквиру новчаних могућности које  Градска општина Медијана има,  додао  је први човек највеће нишке општине.

Представници удружења која окупљају пензионере са подручја нишке Медијане поздравили су акцију нагласивши да никада нису имали већу подршку и разумевање од локалне самоуправе на чијем подручју живе и раде него сада. Свестрано ће се укључити у организацију како би бесплатан одмор добили пензионери који испуњавају предвиђене услове.

The post Пензионери са подручја Градске општине Медијана путују на бесплатно летовање у Грчку appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: Пензионери са подручја Градске општине Медијана путују на бесплатно летовање у Грчку / Opština Medijana