Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » ПОКЛОН ЛЕТОВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА СА НАЈНИЖИМ ПРИМАЊИМА

ПОКЛОН ЛЕТОВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА СА НАЈНИЖИМ ПРИМАЊИМА

– Градска општина Медијана организовала је летовање  за 200 пензионера са своје територије на Грчком острву Евиа у месту Пефки. Вечерас су кренули на пут, а испратио их је председник општине Милан Крстић.

Од 27.маја до 6. јуна на Евији ће се одмарати пензионери са најнижим примањима. Деца и унуци дошли су да их испрате и сместе у аутобусе, баш као што су они њих некада испраћали.

Гужва око аутобуса и весела лица наших старијих суграђана уз стисак руке и захвалност председнику што их се општина сетила и омогућила им да и они одморе на мору говоре да је Градска општина Медијана направила прави потез.

„Желели смо да нашим суграђанима који су дошли у неке лепе године, а на жалост имају мале пензије и углавном нису у могућности да сами себи плате летовање, поклонимо одмор у друштву њима блиских и сродних људи по годинама и размишљању“, рекао је председник ГО Медијана Милан Крстић . Он је путницима пожелео срећан пут, лепо време и добар провод, а они су га позвали да их посети и провери како им је у Грчкој.

 

Услов за овај пут био је да пензионер живи на територији ГО Медијана, да му пензија не прелази износ од 23 700 динара и да има важећи пасош.

Општина је покрила трошкове пута и смештаја, а пензионери исхране.

The post ПОКЛОН ЛЕТОВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА СА НАЈНИЖИМ ПРИМАЊИМА appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: ПОКЛОН ЛЕТОВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА СА НАЈНИЖИМ ПРИМАЊИМА / Opština Medijana