Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » Пријем у грчком граду Катерини за председника Градске општине Медијана  Милана Крстића и сараднике

Пријем у грчком граду Катерини за председника Градске општине Медијана  Милана Крстића и сараднике

Пружена рука за заједничке пројекте

 

У грчком граду Катерини приређен је пријем за председника Градске општине Медијана Милана Крстића и његове сараднике, а који ових дана бораве у радној посети Грчкој. Председник највеће нишке општине је са руководством Катерине разговарао о унапређењу сарадње у делу културе али и другим областима у којима две стране виде заједнички интерес грађана двеју држава.  Разматране су и могућности о заједничком учешћу у пројектима које финансира грчка Влада.  По речима првог човека нишке општине Милана Крстића, сусрет са руководством Катерине је почетак једне нове сарадње, а која би требало у наредном периоду да се развија у свим правцима.

Иначе, председник општине Медијана, Милан Крстић обишао је капацитете у Олимпик Бичу где ће 400 ученика нишких основних школа бесплатно летовати о трошку Градске општине Медијана овог лета.

The post Пријем у грчком граду Катерини за председника Градске општине Медијана  Милана Крстића и сараднике appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: Пријем у грчком граду Катерини за председника Градске општине Медијана  Милана Крстића и сараднике / Opština Medijana