Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Gradske opštine » У суботу, 13. маја Финале „Игара на води “ у организацији Градске општине Медијана и Спортског центра „Чаир“

У суботу, 13. маја Финале „Игара на води “ у организацији Градске општине Медијана и Спортског центра „Чаир“

Дођите да навијате за најбоље!

 

 

 

Поштовани пријатељи Градске општине Медијана!

 

Обавештавамо Вас да ће у суботу, 10. маја 2017. године са почетком у 19.00 сати на базену Спортског центра „Чаир“ бити одржано финале такмичења средњошколаца -„Игре на води“ у организацији Градске општине Медијана и Спортског центра “Чаир“.

Водитељ програма је познати нишки новинар Драган Стојановић Жика,те се уз остали пратећи садржај (музика, видео ефекти…) очекује догађај вредан пажње како за учеснике тако и гледаоце.

Да подсетимо, пласман у финале овогодишњих „Игара на води“ избориле су екипе свих нишких гимназија – „Светозар Марковић“, „Стеван Сремац“, „9.мај“ и „Бора Станковић“, као и ЕТШ „Никола Тесла“ и Медицинска школе.

Учесници ће се, ако и у квалификацијама опробати у више дисциплина: борба гладијатора, бушење балона, превожење и ослобађање девојке, проналажење боца на дну базена и полигон.

Читав ток такмичења биће преношен уживо на Телевизији Коперникус и преко сајта ГО Медијана.

Најбоља екипа осваја летовање а деца ће путовати о трошку Градске општине Медијана, док друга и трећепласирана екипа освајају пропуснице за базен СЦ „Чаир“. Награде најуспешнијима уручиће  председник Градске општине Медијана, Милан Крстић.

 

 

Драги пријатељи, Нишлије, ученици,

Дођите да навијате за најбоље!

 

С поштовањем,

Ваша,

Градска општина Медијана!

The post У суботу, 13. маја Финале „Игара на води “ у организацији Градске општине Медијана и Спортског центра „Чаир“ appeared first on medijana.rs.


Detaljnije: У суботу, 13. маја Финале „Игара на води “ у организацији Градске општине Медијана и Спортског центра „Чаир“ / Opština Medijana