Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Hronika » BOMBA U AUTU: Noćas u Dušanovoj ulici teško ubistvo u pokušaju

BOMBA U AUTU: Noćas u Dušanovoj ulici teško ubistvo u pokušaju

BOMBA U AUTU: Noćas u Dušanovoj ulici teško ubistvo u pokušaju

Policijska uprava u Nišu izdala je saopštenje u kome je potvrdila da je noćas oko 2 sata i 35 minuta aktivirana bomba na vozilu koje je bilo parkirano u Dušanovoj ulici, pored TC Dušanov bazar. Viši javni tužilac izjasnio se da se radi o krivičnom delu teško ubistvo u pokušaju, piše u saopštenju Policijske uprave Niš.

Policijska uprava je saopštila da su odmah nakon prijavljivanja eksplozije, izašli na lice mesta u prisustvu Višeg javnog tužioca i obavili uviđaj.

Povređene su tri osobe, a od siline eksplozije oštećena su vozila i stakla na obližnjim lokalima, piše u saopštenju.

Povređene osobe su prevezene u Klinički centar, najteže je povređena osoba koja je postavljenu bombuaktivirala otključavanjem vozila kome je, po nezvaničnim informacijama, amputirana potkolenica.

U Urgentnom centru su potvrdili da je primljen i mladić sa povredom pluća koji se nalazi na Hirurgiji i devojka koja je imala povredu stopala i nakon saniranja rana, puštena na kućno lečenje.

Rad na rasvetljavanju činjenica u vezi sa ovim događajem se nastavlja, za koji se Viši javni tužilac izjasnio da se radi o krivičnom delu teško ubistvo u pokušaju, piše u saopštenju PU Niš.


Detaljnije: BOMBA U AUTU: Noćas u Dušanovoj ulici teško ubistvo u pokušaju / Hronika – Niške vesti