Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Hronika » Dolijali drski maloletni pljačkaši u Nišu

Dolijali drski maloletni pljačkaši u Nišu

<!—->
Nišlija I. I. (1997) uhapšen je zbog sumnje da je tokom ove godine organizovao grupu maloletnika sa kojima je presretao vozače automobila na uglu ulica Šumadijske i Ivana Milutinovića i pljačkao ih. Sumnja se da je ova grupa na tom mestu presretala i vozače koji su se vraćali iz obližnjeg, velikog tržnog centra i otimala im robu iz automobila.
„Hapšenjem osumnjičenog rasvetljeno je sedam krivičnih dela krađa i teških krađa na naročito opasan i drzak način u ulicama Ivana Milutinovića, Šumadijskoj prema naselju Medoševac i Ulici Koste Abraševića. Prilikom pretresa kuće u kojoj žive osumnjičeni maloletnici, policija je pronašla i oduzela predmete za koje se sumnja da potiču iz krivičnih dela: aluminijumske merdevine, motorne i električne testere, brusilice, ispravljač za punjenje akumulatora i drugo“, navodi se u saopštenju policije.
I. I. je, prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu.
Protiv maloletnika, osumnjičenih da su učestvovale u izvršenju ovih krivičnih dela, podnete su krivične prijave u redovnom postupku, prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.
Detaljnije: Dolijali drski maloletni pljačkaši u Nišu / Hronika – Radio City