Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Hronika » Dvostruki ubica iz Duvaništa ubio zatvorskog cimera

Dvostruki ubica iz Duvaništa ubio zatvorskog cimera

Nišlija Marko Jovanović (27) koji u Kazneno popravnom zavodu u Beogradu izdržava kaznu zatvora od 40 godina zbog dvostrukog ubistva, usmrtio je svog cimera R.Š. (34).

marko-jovanovic-devojka-ubistvo-ubijena-ljubomora-nis-

Jovanović i njegova žrtva

Svirepi zločin Jovanović je izvršio u noći između utorka i srede žiletom iz brijača kojim je preklao čoveka sa kojim je delio sobu zadnja dva meseca. On je pre tri godine osuđen na najtežu kaznu jer je 31. oktobra 2010. godine u zgradi u Ulici Majakovskog ubio svoju bivšu devojku Danijelu.

Marko se posvađao sa devojkom, a potom je te večeri sačekao iza lifta u zgradi. Kada je došla u stan, zazvonio je i potom ugurao u stan da bi mu ona kazala da se više ne zabavljaju i da je našla drugog momka odnosno komšiju Aleksandra.

Izvadio je lovački nož sa sečivom od 13 santimetara i naneo joj smrtnosne ubode. Potom je zazvonio na Aleksandrova vrata. Odveo ga u Danijelin stan te i njega usmrtio istim nožem. Marko se potom krio četiri dana, ali je uhapšen u pekari kada je kupovao pecivo.

Psihijatrijsko veštačenje nije dokazalo da je u momentu izvršenja krivičnog dela bio neuračunljiv pa je dobio maksimalnu kaznu zatvora.

Njegova nova žrtva R.Š. je višestruki povratnik, koji je u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu izdržavao kaznu od blizu 5 godina zbog više krivičnih dela teške krađe.

Na izdržavanju kazne zatvora u KPZ u Beogradu nalazio se zbog neprilagođenog ponašanja koje je pokazivao u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici gde je bio primarno upućen.

 


Detaljnije: Dvostruki ubica iz Duvaništa ubio zatvorskog cimera / Hronika – Belle Amie