Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Hronika » Municija i droga pronađene u stanu Nišlije

Municija i droga pronađene u stanu Nišlije

<!—->
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su D.M. (1975) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
„Policija je prilikom pretresa iznajmljenog stana osumnjičenog pronašla devet paketa marihuane, tablete sintetičke droge MDMA, opojnu drogu metadon zapremine, vagicu za precizno merenje, 18 metaka kalibra 7,62 mm i prazan okvir za pištolj. Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji“, navodi se u saopštenju policije.
<!—->
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom D.M. određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu i sproveden tužiocu.
Takođe, u stanu osumnjičenog zatečeni su momak i devojka kojima je prodao marihuanu, te su protiv ova dva kupca podnete krivične prijave za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga u redovnom postupku, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.
<!—->
Detaljnije: Municija i droga pronađene u stanu Nišlije / Hronika – Radio City