Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Hronika » Policajac na pešačkom prelazu udario četiri devojčice

Policajac na pešačkom prelazu udario četiri devojčice

Kako je za City radio rekao načelnik druge operativne smene Hitne pomoći u Nišu, dr Saša Milutinović, poziv su dobili u 7 sati i 13 minuta, a zetekli su četiri povređene devojčice starosti 13 godina. Dodaje da je jedna zadobila povrede glave, i upućena je na dalju dijagnostiku u KC Niš. 
<!—->
Ostale tri, zadobile su povrede grudnog koša i ekstremiteta, i one su upućene u Klinički centar radi dalje dijagnostike. Doktor  Milutinović, ističe da je u grupi koja je prelazila pešački prelaz bilo 6 – 7 devojčica, pa su razmere ove nesreće mogle da budu i veće.
Iz niške Klinike za dečiju hirurgiju, agenciji BETA je rečeno da povređene devojčice nisu životno ugrožene.
„Postupak dijagnostike je u toku ali prvi rezultati pokazuju da su tri deteta ugruvana. Sumnja se da jedna devojčica ima prelom nosa“, rečeno je na Klinici za dečiju hirurgiju. 
<!—->
Iz Policijske uprave Niš navode da je jedna devojčica zadobila teške telesne povrede, a da će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, protiv policijskog  službenika M.K. biti podneta krrivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 
Iz Osnovnog javnog tužilaštva dodaju da je zamenik Osnovnog javnog tužioca obavio uviđaj, a da će prijava biti podneta u redovnom postupku. 
Prema rečima očevidaca deca u velikoj grupi kretala su se ka školi kada je na njih naleteo automobil.„Jedna devojčica ostala je da leži na asfaltu, dok su ostala deca ustala, vidno uplašena, vrištala su i plakala“.
Detaljnije: Policajac na pešačkom prelazu udario četiri devojčice / Hronika – Radio City