Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Hronika » Predsednik suda pijan vozio auto sa lažnim tablicama

Predsednik suda pijan vozio auto sa lažnim tablicama

automobil1Predsednika Privrednog suda u Nišu Božidara Stankovića, kao mnoge druge vozače, u rutinskoj kontroli, prekjuče je zaustavila policija. Ispostavilo se da je predsednik Privredog suda Stanković upravljao vozilom u pijanom stanu, jer je proverom utrđeno da u krvi ima blizi jednog promila alkohola.

Vožnja pod dejstvom alkohola, pokazalo se, samo je jedan u nizu prekršaja, pa i krivičnih dela za koje bi predsednik Privrednog suda trebalo da odgovara, saznaju Narodne novine.

Naime, tablice NI 079 ZŠ na tamnoplavom „pežou 307“ kojeg je predsednik Suda vozio pod dejstvom alkohola, zapravo su tablice skinute sa crvenog „pežoa“ koji je bio u vlasništvu njegove žene Snežane, a koji je zapaljen pre šest meseci, što pokazuje i fotografija.

automobilSve u svemu, jedan predsednik Suda upravljao je automobilom sa lažnim tablicama, ali ni tu priča o bahatosti nije završena.

Građanin Bojan Cvetković je, naime, pre pet godina prodao tamnoplavi „pežo“ Božidaru Stankoviću, ali do sada, kako tvrdi, ugovoreni iznos nije u celosti isplaćen. Zbog toga, kako kaže Cvetković, nije ni preneo svojinu na automobilu Stankoviću, ali je zato navukao na svoju adresu sudske izvršitelje koji traže 200.000 dinara za nepropisna parkiranja koje je „kupljenim“ tamnoplavim „pežoom“ činio predsednik Privrednog suda Božidar Stanković. Predsednik Privrednog suda je uglavnom nepropisno parkirao automobil sa lažnim tablicama po gradu, dok je njegova žena Snežana, koja je takođe vozila ovaj auto, vrlo često parkirala i pred restoranom „Elite“ koji je u njenom vlasništvu. Štaviše, proizilazi da je Stanković četiri i po godine vozio „kupljeni“ tamnoplavi „pežo“ – neregistrovan, jer automobil nije prenet na njegovo ime!

 

 


Detaljnije: Predsednik suda pijan vozio auto sa lažnim tablicama / Hronika – Belle Amie