Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Hronika » Pronađeno telo žene koja je skočila sa Vrežinskog mosta

Pronađeno telo žene koja je skočila sa Vrežinskog mosta

potraga 1Telo tridesetsedmogodišnje Nišlijke koja je 23. novembra skočila sa Vrežinskog mosta u Nišavu, pronađeno je na ušću ove reke u Južnu Moravu,kod Mezgraje.

Kako saznajemo, leš je u vodi primetio jedan prolaznik i pozvao policiju.

-U toku je identifikacija pronađenog tela, ali sve za sada ukazuje da je reč o osobi koja se utopila u Nišavi prošlog novembra. Rodbina je prepoznala njene lične stvari tako da se pouzdano veruje da se radi o ovoj tridesetsedmogodišnjakinji . kažu naši sagovornici iz strage.

S obzirom na to da je zbog protoka vremena i boravka u vodi telo u izuzetno lošem stanju, poslato je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

-Mada nije bilo okolnosti koje bi ukazivale da je njena smrt posledica krivičnog dela, naložena je obdukcija koja će defintivno dati odgovor kako je umrla – kažu naši izvori.

Kako je utvrđeno tokom istrage, žena se kobnog dana vraćala sa slave sa suprugom, da bi iznenada dotrčala do mosta i skočila preko ograde. Vatrogasno spasilačke jedinice su odmah započele potragu koja nije dala rezultata.

Krajem februara prošle godine Nišava je uzela život i Vesni Jugović. Ona je sa prijateljem šetala psa u blizini TC „Roda“ kada je upala u vodu, a matica je povukla. Muškarac koji je bio sa njom pokušao je da je spasi, ali se i on umalo utopio. Njeno telo uzaludno su u više navrata tražile vatrogasno spasilačke jedinice i ronilački tim Žandarmerije.

 D. K.


Detaljnije: Pronađeno telo žene koja je skočila sa Vrežinskog mosta / Hronika – Belle Amie