Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Hronika » Proteklu noć obeležile tuče

Proteklu noć obeležile tuče

hitna pomoc1Za Hitnu pomoć sinoć na dočeku prvoslavne Nove godine u Parku Svetog Save nije bilo puno posla. U parku su dežurale tri ekipe, koje su intervenisale dva puta, zbog pijanstva, tako da iz Hitne ocenjuju da je doček protekao mirno i lepo.

Noć za nama obeležio je saobraćajni udes, oko 3.30 ispred kafane „Vilin“ na Bubnju. Povređene su četiri osobe, jedna muška i tri ženske, koje su taksijem došle do Hitne pomoći, što svedoči o tome da su u pitanju bile lakše povrede. Tokom večeri su se, kako kažu u hitnoj pomoći, dogodile i dve tuče. U kafiću “Forest Gamp” na Trgu kralja Aleksandra, takođe oko 3.30, izbila je tuča u kojoj je oštrim predmetima povređeno njih četvoro. Jedan Nišlija je sam došao u Hirnu, kako kažu lekari, sa povredama iz tuče koja se dogodila u kafani “Vazdušna banja”.

Protekle noći bilo je dosta problema zbog viška alkohola i sedam lica je zbog alkoholisanosti zbrinuto, što u Hitnoj, što na Endokrinologiji.

U okviru redovnih aktivnosti, Hitna pomoć je izašla na 62 terena, imala 103 odrasla pacijenta i 50 na pedijatriji. Broj intervencija se smanjuje, ali je i dalje visok.


Detaljnije: Proteklu noć obeležile tuče / Hronika – Belle Amie