Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Hronika » STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POČINIO NIŠLIJA: Prvo ga je isekao žiletom od uveta do uveta, pa mu je odgrizao deo lica!

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POČINIO NIŠLIJA: Prvo ga je isekao žiletom od uveta do uveta, pa mu je odgrizao deo lica!

Krvlju koja je šikljala iz vrata cimera po zidovima ćelije, ispisao dva imena.
Foto: Lična arhiva
 
Osuđenik Marko Jovanović (27) iz Niša, koji je u ćeliji zatvora u Padinskoj skeli zaklao cimera Ramiza Šarića (34), isekao ga je najpre žiletom od uveta do uveta, a potom mu odgrizao deo lica!
Ubica se, prema pisanjima beogradskih medija, ni tu nije zaustavio već je krvlju koja je šikljala iz vrata cimera po zidovima ćelije, ispisao imena “Ceca i Jeca”.

– Prema prvim rezultatima istrage, motiv napada Jovanovića u noči između  utorka i srede bio je to što mu se nije dopala muzika koju je Šarić puštao u ćeliji. zbog toga predpostavljamo da su imena koja je ispisao zapravo imena pevačica Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović – otkrio je sagovornik za medije.

Kako piše telegraf.rs, Jovanović je 2010. godine tokom suđenja za ubistvo bivše devojke i njenog kokmšije pokušavao da se izvuče glumeći neuračunljivost. Tokom glavnog pretresa gledao je u jednu tačku ispred sebe, ne dajući bilo kakve signale da je svestan gde se nalazi.
Kada je pozvan da iznese odbranu, ponašao se iracionalno govorivši da čuje krike neke devojčice.
The post STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POČINIO NIŠLIJA: Prvo ga je isekao žiletom od uveta do uveta, pa mu je odgrizao deo lica! appeared first on Niške vesti.
Detaljnije: STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POČINIO NIŠLIJA: Prvo ga je isekao žiletom od uveta do uveta, pa mu je odgrizao deo lica! / Hronika – Niške vesti info