Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » “Damama na dar”

“Damama na dar”

VOKALNA GRUPA KONSTANTIN 1Vokalna grupa “Konstantin” će drugu godinu za redom održati Osmomartovski koncert “Damama na dar”, u sali Doma vojske u Nišu, sa početkom od 20 sati. Na programu koncerta naći će se nove numere koje su specijalno spremane za ovo izvođenje.

“Koncertu će prisistvovati jedan od najvećih muzičara i umetnika naše scene kompozitor Kornelije Bata Kovač, što je velika čast ne samo za vokalnu grupu “Konstantin” već i za grad Niš. Upravo ćemo mi izvesti dve Kornelijeve kompozicije koje su sada nove na repertoaru”, kažu članovi grupe “Konstantin”.

Pored ,,Konstantina,, koji će izvoditi nekoliko numera a capela, grupa će imati podršku u pratnji instrumentalnog benda, što je i bila praksa na prethodna tri održana koncerta u Nišu i Beogradu. Biće nekoliko gostiju iznenađenja, a imajući iskustvo prošlogodišnjeg Osmomartovskog koncerta očekuje se prepuna sala Doma vojske.

Održavanje koncerta su pomogli Grad Niš, Dom Vojske Srbije – Komanda kopnene vojske, Niški kulturni centar, Tami residens hotel, Stambolijski restoran, Vinarija Izba Jovanović , MMD studio i AMG grafika.

 


Detaljnije: “Damama na dar” / Kultura – Belle Amie