Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » Dža ili Bu u Nišu slavi 3 decenije postojanja

Dža ili Bu u Nišu slavi 3 decenije postojanja

<!—->
Albumom “Sedma sila” bend Dža ili Bu učvrstio je svoju poziciju u samom vrhu domaće rock’n’roll scene, s obzirom da je isti izabran za album godine u emisiji Rok Godišnjak radija Beograd 202. Takođe, pesma „Gasio sam mrak“ izabrana je za hit godine od strane slušalaca istog radija.
Pored pomenute pesme, sa albuma su se izdvojile i pesme “Diktatore”, “Odiseja”, “Globalni građanin”, “Crno sunce”, kao i nova verzija starog hita “Živeo Staljin”. Za album je snimljeno čak 8 spotova.
„Veoma mi je drago što ćemo u godini jubileja, kada proslavljamo 30 godina rada, svirati u Nišu. Niš smo uvek smatrali za naš drugi dom, jer smo u tom gradu imali najviše koncerata posle Beograda. Sećam se, recimo, da nam 2012. godine kada smo svirali sa Atheist Rapom na Pravnom, publika nije dala da siđemo sa bine, a za ovaj grad me vezuju i mnoge druge lepe uspomene. Stariji se sigurno sećaju i naše možda najbolje svirke na tvrđavi pre Partibrejkersa. Za sve ove godine postojanja stekli smo puno prijatelja i veoma dragu i odanu publiku u Nišu”, poručio je pred niški koncert, pevač i frontmen benda, Nebojša Simeunović-Sabljar.
<!—->
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u Cd Sound music šopu, Energy music šopu, pivnici Nemir i pivnici Ministarstvo. Na dan koncerta karta će koštati 500 dinara.
Detaljnije: Dža ili Bu u Nišu slavi 3 decenije postojanja / Kultura – Radio City