Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » Goblini u Nišu 14. jula!

Goblini u Nišu 14. jula!

<!—->
Goblini ove godine slave 25 godina postojanja i 20 godina od izlaska kultnog albuma “U magnovenju”. Ovaj dvostruki jubilej nije mogao da prođe bez koncerta u Nišu, gradu u kome su Goblini uvek rado viđeni.
Album “U magnovenju“ Goblini su objavili 1996. godine i ovo će biti jedinstvena prilika da fanovi u Nišu čuju ovaj album u celosti. Na repertoaru će se po ko zna koji put naći miljenice publike: “Anja”, “Magnovenje” i “Ima nas”, ali i pesme koje publika do sada nije imala prilike da čuje uživo. Koncert će trajati skoro 2 sata i biće jedini celovečernji concert Goblina ovog leta, obzirom da su svi ostali nastupi na festivalima. – Negde u nekom čudnom magnovenju, u konstantnom prelasku s kontinenta na kontinent, u procesu razmene silne energije koju smo prethodne godine razmenjivali sa publikom na koncertima i festivalima širom regiona, potpuno smo zaboravili da obeležimo dvadesetogodišnjicu izlaska albuma. Zato ćemo taj propust sada da “ispeglamo”- poručuju Goblini.

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović.
U karijeri su objavili pet studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.
Informacije o ceni ulaznica i prodajnim mestima biće uskoro objavljene.
Detaljnije: Goblini u Nišu 14. jula! / Kultura – Radio City