Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » Jak vetar oštetio konstrukcije, odložen „Nišvil“

Jak vetar oštetio konstrukcije, odložen „Nišvil“

<!—->
Jak vetar koji je počeo da duva nešto pre nego što je trebalo da počne 3. veče Nišvil džez festivala oštetio je prema rečima direktora Ivana Blagojevića, konstrukcije bina.
„Situacija je vrlo opasna, ne smemo da rizikujemo živote učesnika. Oštećeni su stubovi, pa postoji opasnost da padne kostrukcija na njih, može neko da pogine. Pažljivo smo procenili situaciju, ujutru će biti popravljeno sve što treba“, rekao je Blagojević novinarima nešto posle 23 sata večeras. Dodaje i da će karte svima koji sutra ne mogu da prisustvuju biti refundirane u press centru u Tvrđavi od 13 sati.
Blagojević kaže i da će „deo bendova koji su trebali večeras, nastupiti sutra“, a da će Darko Rundek nastupiti 18. avgusta, odnosno, da će biti organizovan poseban kocert, a karte od večeras, važiće za koncert Rundeka.
Nastupi će sutra prema rečima Blagojevića početi „na vreme u 19.30.“.
<!—->
„Pokušaćemo da duže trajemo, a od bendova koji su trebali večeras da nastupe, sutra će sigurno nastupiti glavna zveda večeri Tom Harel,  „Visons of a nomad“,“Big benda Gverillaz“, kaže Blagoević.  Jedino sigurno je da „Festen džez kvartet“, neće nastupiti, pa će tako poslednje veče Nišvila, obeležiti deo bendova koji su trebali da nastupe večeras i već planirani učesnici za 4. veče, Candy Dulfer, „Silent blast“, „E-Play“, Rambo Amadeus, „Tbilisi big band“ i „Very naiss.         
Detaljnije: Jak vetar oštetio konstrukcije, odložen „Nišvil“ / Kultura – Radio City