Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » Kerber “rasturio“ na Amfiteatru!

Kerber “rasturio“ na Amfiteatru!

<!—->
Amfiteatar na Keju definitivno je sinoć bio mali za sve koji su uživali u odličnoj unplugged svirci grupe Kerber.
O tome da je interesovanje bilo ogromno svedoči i to da je veliki broj zaljubljenika u muziku poznatog benda sedeo i slušao izvođenje starih dobrih hitova u unplugged verziji Kerbera čak i na keju sa druge strane Nišave. Kao što je obećao frontmen grupe Kerber, Goran Šepa, poznatiji kao Gale, koncert je počeo u devet pred već krcatim amfiteatrom, a bilo je mnogih i iz drugih gradova pa i država.
<!—->
Iako je reč o unplugged koncertu, koji je „odsviran“ do perfekcije, koncert je bio pun pozitivnog naboja i emocija, a tome je sigurno doprineo i proširen sastav u kome je nastupio Kerber. Naime uz stalne članove grupe, bilo je ukupno čak 14 muzičara, a emocije su dodatno podgrevali izvođači na violinama.
Kao što je i tokom koncerta rekao s obzirom da nije bilo ograda između scene i publike, Gale je u potpunosti ostvario veoma pozitivan „kontakt“ sa publikom.
<!—->
Pevali su i mladi i starije generacije „Ratne igre“, „Na raskršću“, „Bolje da sam druge ljubio“, i gotovo sve stare i dobro poznate hitove ove grupe ne samo na našim već na na prostorima nekadašnje SFRJ. A o tome koliko su se Nišlije uželele dobre muzike pa i grupe Kerber govori i to da se čak tri puta grupa vraćala na „bis“.
<!—->
Ovaj koncert Kerber je poklonio gradu i Nišlijama u okviru obeležavanja gradske slave.
Detaljnije: Kerber “rasturio“ na Amfiteatru! / Kultura – Radio City