Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » Literatura za svačiji ukus na Sajmu knjiga

Literatura za svačiji ukus na Sajmu knjiga

<!—->
Svetosavski sajam knjiga svečano je otvoren sinoć, a dobitnica NIN-ove nagrade Ivana Dimić učinila je veče posebnim, tokom promocije svoje knjige Arzamas. Promociju, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, u svom prepoznatljivom vedrom stilu vodio je Velibor Petković, novinar, a odnedavno i predsednik Društva književnika Niša.
<!—->
Do 25. februara biće još promocija aktuelnih izdanja, ali karakteristika ovogodišnjeg Svetosavskog sajma knjiga je to što će biti u znaku pre svega niških pisaca.
„To će biti interesantno lokalnom stanovništvu. Naravno, tu su i drugi izlagači, i pisci širom Srbije, ali je akcenat na niškim književnicima i njihovom stvaralaštvu. Imaćemo promocije svake večeri do subote, kada nas očekuje svečano uručenje nagrada očekuje“, kaže za City radio Marijana Vitas, PR Sajma.
<!—->
Do kraja Sajma predstaviće se još nekoliko niških pisaca, među kojima je i pesnikinja Violeta Jović.
OVDE pogledajte kompletan program promocija knjiga koje se organizuju na Sajmu.
<!—->
Na Sajmu se mogu kupiti pojedina izdanja po veoma povoljnim cenama uz sajamski popust. Cena ulaznice je 50 dinara, a za organizovane posete 20 dinara. Svetosavski sajam otvoren je do kraja meseca u Galeriji Srbija.
Detaljnije: Literatura za svačiji ukus na Sajmu knjiga / Kultura – Radio City