Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » Osavremenjeno “Sumnjivo lice“ u prikupljanju novca za Dečiju internu kliniku

Osavremenjeno “Sumnjivo lice“ u prikupljanju novca za Dečiju internu kliniku

<!—->
Mlade Nišlije okupljene oko JCI organizacije u saradnji sa niškim Narodnim pozorištem četvrti put organizuju veliki humanitarni projekat “Daske humanosti“. Cilj ovog humanitarnog događaja je unapređenje uslova za lečenje dece u Nišu, kao i promocija umetnosti.
<!—->
„Boravak dece na Dečijoj internoj klinici je već stresno iskustvo, svakako. Daske humanosti 2017. organizujemo sa ciljem da se od novca prikupljenog prodajom karata, kupi i donira oprema potrebna za lečenje dece na ovoj klinici u Nišu. Ovako ćemo makar dopriniti da kvalitet rada lekara bude bolji i nadam se da će aparati koji budu nabavljeni njima stvarno služiti“, rekao je za City radio Stevan Đorđević ispred organizacije JCI Niš.
Na ovogodišnjim “Daskama humanosti“ premijerno će biti odigrana predstava Sumnjivo lice u režiji Vojislava Arsića. Svi zainteresovani moći će da pogledaju ovaj inovativni, hrabri i nesvakidašnji komad koji govori o savremenim situacijama u državi.
„U pitanju je koprodukcija Reflektor teatra, Nušićijade i Mikser House-a. Jedan potpuno drugačiji Nušić. Ovo Sumnjivo lice je transportovano u savremeno doba, i dotiče se tema koje nas danas more. Bez ograničenja u dobi je i biće interesantan svim generacijama“, dodaje Stevan.
<!—->
Sumnjivo lice u okviru projekta “Daske humanosti“ igra se u utorak, 9. maja u Narodnom pozorištu Niš od 20 sati, a karte po ceni od 500 dinara prodaju se u prostorijama agencije “Clock travel”.
Podsetimo, prošle godine u okviru projekta “Daske humanosti“ odigrana je predstava „Kod opšteg mesta levo“, a od prikupljenih sredstava kupljene su nove roletne za niško porodilište.
Detaljnije: Osavremenjeno “Sumnjivo lice“ u prikupljanju novca za Dečiju internu kliniku / Kultura – Radio City