Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » PARADOKS: Radnički na filmu, stadion u mraku!

PARADOKS: Radnički na filmu, stadion u mraku!

Miodrag Miljković, prodcent

U trenutku kada se još ne zna da li će “Radnički” sutra, 27. avgusta od 20 sati odigrati utakmicu sa ekipom “Mladosti” iz Lučana zbog isključenja struje, večeras će na Letnjoj pozornici biti prikazan film “Radnički je ljubav Niša” o zvezdanim trenucima ovog niškog brenda, čime će se završiti 51. Filmski susreti.

Dok je najavljivao večerašnju projekciju dokumentarnog filma “Radnički je ljubav Niša”, Miodrag Miljković , producent agencije “Sinopsis” , podvukao je da je cela situacija paradoksalna:

Sve što se dešavalo sa niškim Radničkim je potpuno filmska priča, sa usponima i padovima. I ovaj film, čini mi se, deli nerećnu sudbinu “Radničkog”. Imao je premijeru 23. aprila, premijera je bila pomerana zbog nekih važnijih dešavanja u našim društvu, a onda je bio na repertoaru bioskopa samo nedelju dana”, rekao je Miljković.

Ako ne odigraju sutrašnju utakmicu, ostaće bez šest bodova. Tri će dobiti kao kaznu za neigranje utakmice, a 3:0 će biti službeni rezultat. I to zbog struje.” dodao je Miljković.radnicki 1

Da podsetimo, fudbalski klub Radnički formiran je daleke 1923. godine, pre Crvene zvezde i Partizana.


Detaljnije: PARADOKS: Radnički na filmu, stadion u mraku! / Kultura – Niške vesti