Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » Počela prodaja karata za Filmske susrete

Počela prodaja karata za Filmske susrete

FILMSKI SUSRETIKompleti karata za 51. Filmske susrete su u prodaji. Trenutno, mogu da se kupe u Oficirskom domu i to samo za prvi parter, ali od ponedeljka u prodaji će se naći i ulaznice za celu Letnju pozornicu.

Dolaze ljudi, zovu, raspitiju se i kupuju. Zadovoljni smo prodajom, kaže Dejan Dabić iz Direkcija festivala

Zbog glasina da će se u prodaji naći samo polovina od 2.500 hiljade kompleta karata koliko je štampano, dok će se ostalo deliti funkcionerima i direktorima javnih preduzeća, oglasio se i gradonačelnik Niša Darko Bulatović. On je u Saopštenju koje je objavljeno na gradskom sajtu obećao da će se karte umesto političarima I direktorima deliti uspešnim djacima I sportistima. U direkciji festivala potvrdjuju da će tako i biti.

Do sada su pojedina mesta bila rezervisana za sponzore, ali ćemo uraditi onako kako je kazao gradonačelnik, kaže Dabić.

Osim što se Letnja pozornica doteruje za Filmske susrete, sredjuje se I dvorište Oficirsog doma. Za sada je samo razapeto filmsko platno, ali uskoro će celo dvorište biti pretvoreno u bioskop na otvorenom.

Priprema se i platno u bašti Oficirskog doma, gde će, kao prateća manifestacija biti prikazivani filmovi Bate Živojinovića i Dragana Nikolića, kaže Dabić.

Filmski susreti počinju 20. avgusta. Otvara ih film Dnevnik jednog mašinovodje, dok će poslednjeg dana gledaoci nakon dodele festivalskih nagrada moći da odgledaju I dva filma van konkurencije: “Lutajuća srca-arhiv emocija” I “Radnički je ljubav Niša”.

Ova vest Počela prodaja karata za Filmske susrete je prvo objavljena na TV Zona Plus.


Detaljnije: Počela prodaja karata za Filmske susrete / Kultura – TV Zona plus