Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Kultura » "Priča se po gradu"

"Priča se po gradu"

<!—->
Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka, provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.
„Priča se po gradu“ je komad o površnosti i lažima, alii o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.
Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji firme GMR i Dragoslava Ganeta Pecikoze.
Niška publika će moći da gleda premijerno izvođenje predstave 7. februara u Domu Vojske sa početkom u 20h. Ulaznice se prodaju na blagajni.
<!—->
Detaljnije: „Priča se po gradu“ / Kultura – Radio City