Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » [FOTO VEST] SWISS uveliko promoviše Niš kao svoju novu destinaciju

[FOTO VEST] SWISS uveliko promoviše Niš kao svoju novu destinaciju

ilustracija (foto: bombardier.com)
klikni za uvećanje (foto: J.A.)
Let Cirih – London

Manje od meseca dana ostalo je do pokretanje prve linije nacionalnog avio-prevoznika Švajcarske, SWISS, ka Cirihu. Tim povodom SWISS u svojim avionima na tv ekranima koristi priliku da na letovima širom Evrope i sveta promoše Niš kao njihovu novu destinaciju u ponudi.

Slika na kojoj se proviše Niš kao nova destinacija, a koju možete da vidite sa Vaše desne strane, načinjena je prošlog vikenda na redovnom letu SWISS-a iz Cirha za London. O Nišu putnici se mogu informasati i preko njihovog sajta ovde.

SWISS putnicima iz Niša i onima koji planiraju da lete do našeg grada pruža mogućnost direktnih konekcija,preko ciriškog aerodroma, ka drugim destinacijama širom sveta(zapadna Evropa, Severna Amerika, Kanada, Južna Amerika, Južna Afrika i dr.).

SWISS će zvanično 2.aprila uspostaviti svoj prvi let između Niša i Ciriha i to posle 8 godina od poslednjeg leta Jat Airways-a 2009.godine. Avioni ovog avio-prevoznika leteće 2 puta nedelje, petkom i nedeljom. Karta do Ciriha se kreće po ceni već od 37 evra i može se kupiti preko sajta swiss.com.

Tekst: A.P.
Fly from Niš


Detaljnije: [FOTO VEST] SWISS uveliko promoviše Niš kao svoju novu destinaciju / Fly from Niš