Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /home/terratra/public_html/niskevesti.com/wp-includes/wp-db.php on line 1940
Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » Karte za Cirih dostupne i preko sajta Eurowings-a i Lufthansa-e

Karte za Cirih dostupne i preko sajta Eurowings-a i Lufthansa-e

ilustracija; (foto: Fly from Niš)

Od nedavno putnici koji putuju ili oni koji tek planiraju da putuju ka Cirihu nacionalnom avio-kompanijom SWISS mogu kupiti karte i preko sajtova Lufthansa grupe, Eurowings-a i Lufhansa-e. 

Tako putnici koji planiraju dalje da se iz Niša konektuju ka nekoj od destinacija širom Evrope i sveta preko Ciriha koristeći u nastavku svog putovanja avion Lufthansa-e mogu upravo da na njihovom sajtu kupe kartu i za konekcionu destinaciju, pored same kupovine karte do Ciriha.

Iz Lufthanse za „Fly from Niš“ saopštili su da za sada ne planiraju da uspostave direktne linije sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“, ali da svakako sagledavaju nova tržišta i potencijalno nove destinacije.  Od nemačke niskotarifne avio-kompanije Eurowings, do pisanja ovog teksta, nismo uspeli da dobijemo njihovo saopštenje kako o prodaji karata za SWISS-ov let do Ciriha preko njihovog sajta, tako ni o elentualnom dolasku na tržište juga Srbije.

Podsetimo da će SWISS tokom zimske i naredne letnje sezone leteti ka Cirihu svakog petka i nedelje odnosno sredom, petkom i nedeljom. Ova avio-kompanija kako smo više puta do sada istakli nudi mogućnost konektovanja putnika preko Ciriha širom Evrope i sveta.

Tekst: A.P.
Fly from Niš


Detaljnije: Karte za Cirih dostupne i preko sajta Eurowings-a i Lufthansa-e / Fly from Niš