Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » Letite avio-kompanijom Germania Flug iz Niša do Ciriha već od 69 CHF

Letite avio-kompanijom Germania Flug iz Niša do Ciriha već od 69 CHF

(foto: flygermania.com)

Švajcarski avio-prevoznik Germania Flug Vas poziva da letite sa njima iz Niša do Ciriha svakog ponedeljka i petka počev od 23.juna i to po ceni karte već od 69 CHF u jednom pravcu.

(foto: Germania Flug)

Avio-kompanija Germania kroz posvećenost usluzi pruža svojim klijentima premium kvalitet. Starajući se o potpunom zadovoljstvu putnika visoko kvalitetna usluga je njihov zaštitni znak. U cenu karte ulaze bezalkoholni napici, grickalice ili, u zavisnosti od dužine vašeg leta, topli obrok sa novinama i časopisima kao i 20 kg predatog prtljaga (25 kg za letove od/do Ankare i Bejruta). Pored toga, sve takse i troškovi su uračunati. Njihova stručnost i briga o kvalitetu, uz 30 godina iskustva u sestrinskoj nemačkoj avio kompaniji Germania Fluggesellschaft GmbH, čine Germaniu uvaženom avio-kompanijom i partnerom od poverenja kod švajcarskih korisnika. 

Germania Flug AG, sa sedištem u Glatbrugu u Cirihu, osnovana je avgusta 2014. godine. Nakon prvog leta u martu 2015. godine, avio kompanija pruža usluge do brojnih odredišta za odmor i do destinacija na Balkanu (čarter).

Karte možete rezervisati preko germania.ch ili putem njihovog Servisnog centra na +381 (0)18 300 220, kao i kod lokalnih putničkih agencija i odabranih tur-operatera.

*** PROMO TEKST ***
Fly from Niš


Detaljnije: Letite avio-kompanijom Germania Flug iz Niša do Ciriha već od 69 CHF / Fly from Niš